TERMENI SI CONDITII

Accesarea si vizitarea site-ului reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile nu accesati acest site.

Site-ul midarhitectura este site-ul de prezentare a Musteata I. Daniela – Birou Individual de Arhitectura, CIF: 35941277, cu sediul social in Piatra Neamt, jud. Neamt, str. Independentei nr 2, administrator Arhitect Musteata Daniela.

Cererea de servicii se poate face prin cale scrisa (e-mail sau formular de contact) sau verbala.

Orice serviciu remunerat prestat de Musteata I . Daniela- Birou Individual de Arhitectura se realizeaza pe baza unui contract semnat intre parti.
Cele doua parti sunt obligate sa-si respecte obligatiile, clauzele contractului negociat de ambele parti.

Orice vizitator al site-ului sau client are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra informatiilor furnizate de Musteata I . Daniela- Birou Individual de arhitectura.
Toate informatiile din site (imagini, text) sunt proprietatea Musteata I . Daniela- Birou Individual de Arhitectura, protejate de dreptul de autor si nu pot fi folosite in alte scopuri decat informative. Continutul site-ului nu poate fi preluat, difuzat sau revandut.

Musteata I . Daniela- Birou Individual de arhitectura nu isi asuma raspunderea pentru provenienta fisierelor, documentelor primite de la vizitatori.

Vizitatorii site-ului sunt obligati sa verifice, la fiecare accesare, pagina termeni si conditii si politici de confidentialitate pentru a fi la curent cu eventualele modificari. midarhitectura.ro isi rezerva dreptul de a face orice modificare a continutului site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor.

Utilizarea site-ului de catre utilizatori se considera acceptarea acestor termeni si conditii.

Termenii si conditiile se afla sub jurisdictia legilor din Romania. Orice dispute ce vor aparea intre parti in legatura cu accesarea si/sau continutul site-ului vor fi rezolvate de instantele din Romania.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Privind protectia datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Musteata I. Daniela – Birou Individual de Arhitectura avand in vedere prevederile Regulamentului European nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.

Ce date se prelucreaza
Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail.

Prelucram numele si prenumele dumneavoastra, domiciliul, date de identificare si alte date furnizate prin formularul de contact/alte forme prin care ati luat legatura cu noi (e-mailurile trimise direct la adresa noastra), documente scanate, etc.

Prelucram datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta.

Prelucram informatii referitoare la navigarea vizitatorilor pe site-ul nostru, ce ne ajuta la evaluarea si imbunatatirea serviciilor oferite de noi.

Scopul prelucrarilor de date
Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail pentru comunicarea cu dumneavoastra.

Prelucram numele si prenumele dumneavoastra si alte date din formularul de contact/alte forme prin care ati luat legatura cu noi (documente scanate, etc) pentru a va trimite informatii/oferte cu privire la serviciile care va intereseaza.

Prelucram numele si prenumele dumneavoastra, domiciliul si codul numeric personal cuprinse in contractul incheiat cu noi, pentru:
-executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv realizarea activitatilor efectuate de noi in interesul dumneavoastra in virtutea contractului dintre noi;

-indeplinirea obligatiilor fiscale legate de plata onorariului;

-intocmirea documentatiei specifice, potrivit solicitarii dumneavoastra de prestare a serviciilor contractate;

-inaintarea datelor catre autoritati competente in vederea obtinerii documentelor necesare in prestarea serviciilor contractate, inclusiv catre organele profesionale ale profesiei de arhitect potrivit obligatiilor care ne incumba in exercitarea profesiei;

-indeplinirea obligatiilor instituite de lege in sarcina arhitectilor;

-tinerea evidentei contractelor incheiate de forma de exercitare a profesiei de arhitect

Prelucram datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta, pentru realizarea interesului dumneavoastra legitim de a beneficia de serviciile noastre, precum si pentru realizarea interesului public de realizare a serviciilor in domeniul arhitecturii si scopurilor legitime ale arhitectului.

Prelucram date privind navigarea pe site doar cu scopul de evaluare si imbunatatire a serviciilor oferite de noi in mediul on-line. Nu vom transmite aceste date altor entitati.

Nu prelucram date in scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Respectam si asiguram in mod strict secretul profesional. Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra (referitoare la investitie) sau indeplinirea obligatiilor legale.

Cat timp se prelucreaza datele personale

Datele se prelucreaza atat timp cat este necesar pentru indeplinirea obligatiilor legale ale arhitectului in ce priveste prestarea de servicii si arhivare de proiecte.

Revizuim in fiecare an datele colectate, analizand in ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor mentionate, intereselor dumneavoastra legitime sau indeplinirii obligatiilor legale de catre arhitect. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.

Drepturile dumneavoastra vizavi de prelucrarea datelor personale
Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa impiedice executarea contractului incheiat intre dumneavoastra si arhitect. In acest caz, arhitectul este exonerat de raspundere.